پیام خانواده- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن گرامیداشت یاد شهدا از برگزاری جشنواره ویژه حاج قاسم سلیمانی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: این جشنواره پیشانی فعالیت‌ها و ماموریت‌های ما در وزارتخانه است.

وزارت ارشاد، جشنواره‌ای با محوریت حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌کند

به گزارش پیام خانواده، آیین تجلیل از خانواده شهید «جهانگیر صدقی ده‌زیاری» صبح امروز سه‌شنبه ۲۳ شهریورماه در ادامه سلسله برنامه‌های مرحله دوم طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم با عنوان «شکوه مادری»، با حضور مجازی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‌الاسلام حبیب رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد.

این آیین در جوار مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان و با حضور مسئولان استانی از جمله حجت الاسلام حسین علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمان برگزار شد. 

وزارت ارشاد، جشنواره‌ای با محوریت حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌کند


اسماعیلی در این نشست با اشاره به حماسه مسجد جامع کرمان و خباثتی که رژیم پهلوی در این ماجرا از خود نشان داد، اظهار کرد: این جریان تا مدت‌ها از موضوعات و محورهای شعار انقلابیون و مردم در سراسر کشور بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به حماسه بزرگ لشکر همیشه ‌پیروز ثارالله استان کرمان در طول دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اما حماسه بزرگتری که به نام کرمان و کرمانی‌ها رقم خورد در دفاع از حرم و با نام شهید عالی مقام، شهید حاج قاسم سلیمانی بود و این مساله افتخاری برای من است که در آغاز فعالیت‌های خود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم و از این راه دور به روح پاک حاج قاسم عرض سلام و درود داشته باشم و امیدوارم که خداوند در پیمودن راه شهدا به ویژه این شهید، عنایت به ما داشته باشد.

وی در بخش دیگری از مباحث خود ضمن گرامیداشت یاد شهید «جهانگیر صدقی ده‌زیاری» که جلسه این هفته سه‌شنبه تکریم با محور تجلیل از خانواده آن شهید برگزار شد، اظهار کرد: همه ما مرهون مادران و پدران شهیدی هستیم که در مکتب امام (ره) و انقلاب اسلامی ابراهیم‌وار اسماعیل‌های خود را به مسلخ شهادت رهنمون شدند. این انقلاب بزرگ و میراث والاقدر حاصل خون‌های چنین شهدای پر فضیلت و ایثار پدران و مادران آنها است.
 
اسماعیلی همچنین ضمن قدردانی از حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی در راستای برگزاری طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم گفت: امام راحل فرمود: «شهدا امامزادگان عشقند که مزارشان زیارتگاه اهل یقین است»؛ امروز ما در هرجا از این کشور که پا به مزار پاک شهدا می گذاریم معنویت و اخلاص آنان  وجودمان را در بر می‌گیرد؛ روزهای قبل طی سفرهایی که به استان‌های اصفهان، همدان و قم داشتم به زیارت شهدا رفتم و امروز از راه دور به زیارت شهدای کرمان می‌روم، به راستی حسی که در این سفرها و حضور بر سر مزار شهیدان به ما دست می‌دهد، ایمان و حسی است که ما را برای پیمودن راهی که شهدا برای ما باز کردند منسجم می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ویژگی اصلی انقلاب اسلامی ایثار و شهادت است؛ مکتبی که امام خمینی(ره) بنیان گذاشت و رهبری انقلاب اسلامی ادامه داده و بزرگانی چون حاج قاسم برای ما زنده نگاه داشتند؛ این مسیر به نام مکتب حاج قاسم ادامه یافت و نشان دهنده راهی است که باید طی شود. ما هیچ تکلیفی نداریم جز انجام آرمان‌های انقلاب اسلامی که در همین مسیر توسط شهدا و با خونشان به امضا رسیده است ، پس باید این مسیر را ادامه دهیم و کارهایی که در این عرصه انجام می‌شود از باب ادای وظیفه است و اگرنه همه ماموریت‌های ما در راه احیای این مسیر قرار دارد.

اسماعیلی افزود: دولت مردمی و رئیس جمهور افتخارشان آن است که بتوانند گامی را در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی طی کنند. یکی از ماموریت‌های اصلی و بنیادین ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلمی برای تجلیل از شهدا ومعرفی فرهنگ شهادت است؛ بحث فرهنگ شهادت یعنی فرهنگ انقلاب، یعنی فرهنگ حمایت از آرمان‌ها، فرهنگ مقامت، فرهنگ استکبارستیزی که تجلی آن ذیل این دال مرکزی که شهادت است قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: تمامی فعالیت‌های ما باید در مسیر فرهنگ شهادت ادامه یابد، اگر سینمای ما می‌خواهد کار قوی انجام دهد باید به تحکیم این راه بیانجامد، تئاتر، هنرهای تجسمی، حوزه اطلاع‌رسانی و رسانه همه باید در خدمت تحقق این هدف والا باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر پاک و انقلابی آن است که مرارت‌هایی که پدران و مادران شهدا متحمل شدند را نشان دهد، اکنون که مادر شهید صدقی صحبت می‌کرد به یاد فیلم ارزشی «نرگس آبیار» در مورد مادر شهید افتادم. تاثیری که یک فیلم دارد ممکن است هزار ساعت سخنرانی نداشته باشد.

اسماعیلی افزود: همه همت ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن است که همه امکانات را بسیج کرده و از اهالی هنر درخواست کنیم که در این مسیر به تولید محتوا بپردازند، در این راستا در مجلس شورای اسلامی و تنی چند از نمایندگان استان کرمان قول دادم که برای شهید حاج قاسم سلیمانی کار ویژه‌ای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه‌اندازی کنیم از جمله راه اندازی جشنواره‌ای خاص حاج قاسم سلیمانی برگزار کنیم که به زودی محقق می‌شود.

وی در ادامه ضمن تاکید به معاونان وزارت خانه و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، به منظور در دستور کار قرار دادن جشنواره مذکور با محور حاج قاسم گفت: ما در پیشانی فعالیت‌ها و ماموریت‌های خود، برگزاری یک مراسم و یک جشنواره ویژه برای شهید حاج قاسم سلیمانی را خواهیم داشت که برکتی برای کارها و فعالیت‌های ما در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در سراسر کشور باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: در روزهای منتهی به هفته دفاع مقدس هستیم، به روح شهدای هشت سال دفاع مقدس، به آزادگان، جانبازان و رزمندگان درود می‌فرستم و امیدوارم که این حرکت خوبی که آغاز شده است تداوم داشته باشد و با پوشش خوب رسانه‌ای مردم از فیوضات آن بهره مند شوند.

وزارت ارشاد، جشنواره‌ای با محوریت حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌کند

برگزاری ۳۶ هزار و ۷۲۶ نشست در مرحله اول سه‌شنبه‌های تکریم    

حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این نشست ضمن تسلیت شهادت امام حسن مجتبی(ع)، اظهار کرد: اگر امروز به برکت شهدای عزیز بر سر سفره انقلاب اسلامی نشسته‌ایم به دلیل جان فشانی و ایثارگری آن دلاوران بود که این افتخار برایمان حاصل شد.

 وی در ادامه به مردم غیور کرمان درود فرستاده و اظهار کرد: مردم کرمان مردمی هستند که به صبر، ایثار و ایستادگی شهره شدند و سردار حاج قاسم سلیمانی نیز با شهادت‌اش رنگ و بوی تازه‌ای به کرمان داد و کرمانِ ایران اسلامی را کرمان تمدن اسلامی کرد، حاج قاسم با شهادت اش ایران و ایرانی و مقاومت و واژه ایستادگی را برای همگان بازتعریف کرد.

 ارزانی ضمن قدردانی از سخنان مادر شهید «جهانگیر صدقی ده‌زیاری» گفت: خانواده این شهید این افتخار را داشتند که فرزندشان بیسیم‌چی حاج قاسم سلیمانی بود. آن شهید والامقام ویژگی‌های منحصر به فردی داشت از جمله در شرح حال وی آمده است که می‌گفت: «کلاس ما جبهه و معلم ما امام حسین(ع) است»، نقل شده است که وقتی یکی از دوستان شهید صدقی به مقام رفیع شهادت می رسد می گرید، وقتی سوال می کنند که چرا گریه می‌کنی پاسخ می‌دهد: گریه می‌کنم که توفیق شهادت نصیب من نشد و ای کاش من به آنها ملحق شوم. 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجددر ادامه ضمن قدردانی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که خود از خانواده شهدا است، افزود: یکی از زیباترین سفرهایی که داشتم مربوط به ۱۰ سال قبل می شود که همراه با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که آن زمان تصدی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان را بر عهده داشت و  تنی چند از دیگر مسئولان استان اصفهان هم‌سفر شدم و به مناطق جنگی و راهیان نور رفتیم، این خاطره‌ای بود که ذهن ما ماند و به یاد دارم وقتی به اصفهان بازگشتیم مسئولان تا مدت‌ها از این سفر یاد می‌کردند و اینکه اگر اکنون اینجا هستیم و ایران اسلامی ایستاده است به برکت خون شهدا است.

 وی با اشاره به آغاز مرحله دوم از طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم افزود: در فصل دوم به طور خاص تکریم مادران شهدا با عنوان (شکوه مادری) در دستور کار قرار گرفته است، نقش زنان و مادران در جامعه اسلامی نقش ویژه و فعالی است و قطعا نقش این بزرگواران نه تنها کمتر از مردان نیست که من معتقدم که نقش  زنان و مادران در تمدن اسلامی نقش بسیار ارزشمند و ویژه ای است و از این جهت وظیفه تکریم این خانواده های معظم و معزز را داریم و امروز در خدمت خانواده شهید صدقی هستیم.

 ارزانی گفت: اگر کسی بخواهد در مسیر انقلاب اسلامی باشد باید شهدا را تکریم کند، تاکنون در جریان برگزاری طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم ۳۶ هزار و ۷۲۶ شهید تکریم شدند و این تکریم توسط ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد در سراسر کشور صورت گرفته است.

 رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در ادامه به اشاره به ساخت سه نماهنگ با همکاری بنیاد شهید و دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهدای بسیاری از روستاها داشتیم، امروز عزیزان ما در روستاها در پی انقلاب اسلامی همچون گذشته در پی انقلاب اسلامی هستند و با وجود مشکلات اقتصادی فرواان برای انقلاب چزی کم نگذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =